Proizvodnja, uvođenje novih tehnologija i
konzalting u voćarstvu i povrćarstvu.

Fragaria Facebook stranicaFragaria Google+ stranica

O nama

Fragaria d.o.o.

Fragaria d.o.o. Zagreb vodeća je tvrtka u Hrvatskoj za proizvodnju, uvođenje novih tehnologija i konzalting u voćarstvu i povrćarstvu te proizvodnju voćarskog (sadnice voćaka) i vinogradarskog sadnog materijala vrhunske kvalitete. "Fragaria" danas ima 82 zaposlenih, od kojih je 12 diplomiranih agronoma s višegodišnjim iskustvom. Rast i razvoj tvrtke prije svega su rezultat ulaganja u proizvodnju i uvođenja suvremenih tehnologija u proces proizvodnje voća i povrća.

Fragaria iz godine u godinu konstantno podiže nove nasade te trenutno ima organiziranu proizvodnju voća na više od 200 ha te povrća na 50 ha. Fragaria je jedna od prvih Hrvatskih tvrtki koja je u proces proizvodnje uvela međunarodni certifikat dobre poljoprivredne proizvodnje – Global G.A.P. Uvođenjem Global G.A.P standarda, Fragaria je potvrdila svoj strastveni i ozbiljni pristup uzgoju i proizvodnji. Primarna funkcija Global G.A.P standarda je garancija izvrsnosti proizvoda krajnjem konzumentu te poštivanje proizvodnih procesa, kao i maksimalno isključivanje negativnih utjecaja  na okoliš.     

Kroz godine, osnovna orijentacija na primarnu proizvodnju dopunjena je iskorakom u procesnu industriju. U asortiman su uvedene nove palete rezanih „ready to eat“ salata, koje trenutno u Hrvatskoj proizvodi jedino "Fragaria". Fragaria je ekskluzivni proizvođač i opskrbljivač opranih salata za lanac restorana - McDonald's Hrvatska.

Stalna ulaganja u proizvodnju i nove tehnologije, praćena investicijama u kapacitete za skladištenje, preradu, sortiranje i pakiranje, učinila su "Fragariu" prepoznatljivom na tržištu pa su svoje povjerenje Fragariji dali, između ostalih, tvrtke kao: Mercator, Bila, Konzum, McDonald’s Hrvatska, Daily Fresh i mnoge druge.

Nastojanja tvrtke i u narednim će godinama biti usmjerena na podizanje kvalitete i kvantitete proizvodnje uz obavezno odgovorno ponašanje prema prirodi i okolišu u cijelosti.